Afdrukken

Voor jeugdspelers die binnen hun eigen verenigingen zich beperkt of niet kunnen ontwikkelen heeft Brandtennis een aparte trainingsfaciliteit opgezet. Over het algemeen kunnen de talentvollere spelers binnen hun eigen vereniging onvoldoende uit de voeten: er worden niet meer trainingsmogelijkheden aangeboden, de speler ontgroeit zijn of haar trainingsmaatjes, club enz.

 

Voor deze groep bestaat de mogelijkheid om extra én op niveau met andere vergelijkbare spelers te trainen, toernooien te spelen en te werken aan de conditie en het voetenwerk.

Tevens creeert deze trainingsvorm samenwerking tussen de verschillende verenigingen, waardoor kinderen op deze verenigingen met elkaar kunnen afspreken en competitieteams samengesteld kunnen worden.

Deze vorm van regiotraining geschiedt minimaal 1x per week gedurende het gehele jaar (32 weken) 1,5 uur per training. Daarnaast is tevens een looptraining van 1 uur gepland 32 weken lang. Dit gebeurt naast de reguliere clubtraining. Ontwikkelt de jeugdspeler zich sterk dan kan het trainingsritme worden opgevoerd. Zo zijn er verschillende gradaties in intenties. De training is in 4 cycli van 8 weken.

De regiotrainingen geschieden op neutraal terrein, centraal liggend, ’s zomers en ’s winters.

Een drietal trainingsvormen worden aangeboden (zie linker menu), voor het gehele jaar, 32 weken volgens jaarplanning. De training start ieder jaar in oktober en loopt door tot aan de oktober.

Ook is het mogelijk om enkel deel te nemen aan de loopscholing, 1 uur per week of bij behoefte meerdere keren 1 uur per week. Ook de loopscholing is een jaar lang, 32 weken totaal. Als je je hiervoor wilt opgeven vul het opgaveformulier volledig in via menu hiernaast.

 

Opgave Brandtennis regiotraining en loopscholing:

Wil je in aanmerking komen voor deze faciliteit klik dan links in het menu op opgaveformulier.

Ben je geselecteerd maar nog niet ingeschreven:

Ben je reeds geselecteerd dan moet je je nog wel officieel aanmelden via deze link:

inschrijven regiotraining