Per 1 oktober 2009 ben ik gestart met de tennisschool Brandtennis en als clubtrainer op de verenigingen RTC De Laak in Rheden en ATC De Groene Kamer in Arnhem.  Inmiddels is de tennisschool uitgebreid met een aantal omringende verenigingen.

alt

Ik woon in Arnhem, in de wijk Alteveer, Bachlaan 3, ben getrouwd met Caroline en heb een dochter Babs van 13 jaar en een zoon Bobby van 20 jaar. Babs tennist, danst en knutselt graag. Bobby studeert momenteel in Amerika en speelt collegetennis voor de Alabama State University in Montgomery. Hij speelt al een aantal jaren nationale ranglijsttoernooien.Ik tennis al sinds mijn 10e jaar. Ik ben trainer geweest bij o.a. TV de Hoogkamp en TV Beekhuizen in de jaren 80 en 90. Daarnaast heb ik bij een aantal verenigingen les gegeven rondom Arnhem en Nijmegen.

Ik speel zelf nu op niveau 3, ben sinds mijn 17e  B-speler. Ik speel nog steeds graag toernooien.

Voor mij staat plezier in het tennisspel voorop. Daarnaast vind ik het leuk om talentvolle spelers een extra duwtje in de rug te geven, waardoor ze kunnen doorgroeien naar een goede wedstrijdspeler.

Tennis is een sport die je regelmatig moet beoefenen en bijspijkeren, dan zie je al snel progressie in je techniek en dus in je spel.

Door de vele jaren ervaring heb ik de kwaliteit ontwikkeld op het gebied van foutanalyse bij tennisspelers die al jaren (wedstrijd)tennissen, zowel op technisch als op tactisch gebied.

Naast de techniek ben ik zeer doelgericht bezig om (wedstrijd)tennissers de tactiek bij te brengen die zij bij bepaalde spelsituaties kunnen toepassen. Vele standaard systemen zijn hierbij mogelijk en veelvuldig toepasbaar.

Mijn motto is: beleef veel plezier aan tennis, werk aan je conditie en onderhoud je techniek!