Mijn naam is Eric Westerink. Ik ben 30 jaar en woonachtig in Arnhem.

Ik ben in de zomer 2010 door Pim benaderd om de regiotrainingen samen met hem te gaan verzorgen. Dit ben ik vanaf september 2010 gaan doen.

 

alt

 

Even kort wat over mezelf:

In 2004 heb ik de Academie voor Lichamelijke Oefening afgerond en heb toen zo’n 2 jaar als bewegingsonderwijzer voor de klas gestaan.

Om goed na te denken of dit wel was wat ik wilde, ben ik in de zomer van 2006 er even tussenuit gegaan en heb ik die gehele zomer (ruim 3 maanden) als reisleider in het buitenland gewerkt.

Vervolgens heb ik besloten iets te gaan doen met mijn tennisachtergrond.

 

Ik tennis al vanaf mijn 5e,en heb in mijn jeugd behoorlijk hoog gespeeld.

Mede door een vervelende borstspierblessure ben ik 9 jaar (van mijn 15e t/m mijn 24e jaar) uit de roulatie geweest. Toch is mijn passie voor het tennis altijd gebleven!

Van 2007 tot 2009 ben ik als trainer bij RTC de Laak te Rheden werkzaam geweest. In die jaren heb ik mijn A & B-Licentie gehaald.

Momenteel ben ik als hoofdtrainer werkzaam bij de ALTB in Arnhem.

 

Ik vind het belangrijk dat mijn spelers zich ‘goed’ voelen op de baan, en dat ze gedreven zijn om beter te worden. Ik wil ze niet alleen laten groeien op technisch-, tactisch- en conditioneel gebied, maar ook het mentale vlak vind ik erg belangrijk.